Babyshower

Sinds een paar jaar is het organiseren van een babyshower helemaal in!
Wil je een babyshower organiseren voor een familielid,vriendin,of misschien wel voor een collega? Dan kan HLMRMEER EVENTS jou helpen met het organiseren van een geweldige babyshower die geheel past bij de persoon in kwestie! Ook bieden wij uiteraard anders vormen aan die met uw kindje te maken hebben zoals:

 

Een kraamfeest of babyborrel is bedoeld om in één keer al het bezoek te ontvangen dat naar de baby wil komen kijken. Natuurlijk zijn opa, oma en ooms en tantes eerder welkom, maar hoe ga je om met familie, buren, vrienden, collega’s etc.
Je kan wekenlang iedere dag bezoek krijgen, maar je kan ook ervoor kiezen om voor deze personen een kraamfeest te geven. Wil je een kraamfeest organiseren voor je kersverse baby neem dan contact op met ons om u wensen door te bespreken!
En zo hebben wij nog wel meerdere opties! Wilt u deze bespreken met ons of kenbaar maken? Wij van HLMRMEER EVENTS zijn namelijk van mening dat ieder evenement betaalbaar moet zijn en passen bij het budget van de afnemer.
Vult u dan even ons vrijblijvend offerte formulier onderstaand in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!
Scroll Up